Επαγγελματικός 2018-06-28T12:25:09+00:00

Επαγγελματικός φωτισμός

Τα καταστήματα του είδους σας (μαζικής εστίασης, διασκέδασης, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια κλπ) κατά καιρούς κάνουν ανακαίνιση. Σκοπός αυτής είναι να δημιουργηθεί το κατάλληλο περιβάλλον που θα γίνει αιτία να σηκώσει τον κόσμο από τον καναπέ για να ανακαλύψει την αλλαγή, να παραβλέψει το κάλεσμα του “delivery” στην πόρτα του, να ξεχάσει τα προβλήματά του, αφού ξέρει ότι τον περιμένει ένας χώρος είτε παραδοσιακός είτε κλασσικός που πάντοτε είναι ζεστός, φιλικός, αρχοντικός.
Από τα αντικείμενα που εξοπλίζουν τέτοιους χώρους, του τραπεζιού λίγη σημασία έχει η φινέτσα του αφού σκεπάζεται με το τραπεζομάντηλο , της καρέκλας τελειώνει την ώρα που καθόμαστε, το ψυγείο, ντουλάπια, μπουφές κλπ έχουν μικρή σημασία στης αλλαγή περιβάλλοντος και την ψυχολογία του πελάτη.
Το φωτιστικό όμως!!!
Το βασικό αντικείμενο που αναδεικνύει τον χώρο ενός καταστήματος πέρα από κρυφό ή διακοσμητικό φωτισμό και συζητείται είναι ο βασικός φωτισμός. Άλλωστε ανήκουμε στους μεσογειακούς λαούς που έχουμε συνηθίσει στον καλό φωτισμό και όχι στους Σκανδιναβούς που με ένα καντηλάκι κάνουν τις δουλειές τους σαν τους τυφλοπόντικες. Όση και να είναι η οικονομική αξία, μεσολαβούν τόσα αντικείμενα που με μια μικρή περικοπή στο καθένα όχι μόνο καλύπτεται η μικρή διαφορά του σωστού από έναν οικονομικό φωτισμό, αλλά και ίσως όλη την αξία του.
Το σωστό φωτιστικό όχι μόνο πρέπει να δένει με τον χώρο αλλά να είναι και το σωστό μέγεθος ανάλογα με τα τετραγωνικά του χώρου, ύψος, όγκος κλπ. Με την πείρα που εδώ και 40 χρόνια διαθέτουμε εμείς θα σας δώσουμε λύσεις και ιδέες που θα αναδείξουν το τελικό έργο σας. Μπορούμε να κατασκευάσουμε οποιοδήποτε σχέδιο θελήσετε προβαίνοντας σε παραλλαγές και τροποποιήσεις των σχεδίων μας ικανοποιώντας οποιαδήποτε επιθυμία σας την οποία ίσως εσείς θελήσετε να μας υποδείξετε.
Μπορείτε να ενημερωθείτε για το έργο μας από τη ιστοσελίδα μας και μην διστάσετε να μας καλέσετε για οποιαδήποτε διευκρινιστική πληροφορία.